Stimulerend aanbod

Sinds 2017 zijn wij als eerste PO school in Nederland Cultuurprofielschool. Cultuureducatie speelt een belangrijke rol in de persoonlijkheidsontwikkeling van de leerling.

Al jaren werken we samen met het fotografencollectief Apeldoorn, de stichting Markant en Gigant. Ook is er veel aandacht voor het muziekonderwijs, muziek is een middel om het contact te bevorderen en plezier te beleven. In samenwerking met de andere scholen in het Kristal is er een leerorkest.

We bezoeken ook cultuur-educatieve voorstellingen of nodigen groepen uit op school. Onze combinatiefunctionaris stimuleert leerlingen van De Zonnehoek om mee te doen met culturele- en sportactiviteiten.

Thema’s

Op De Zonnehoek werken wij met thema’s, waarbij we de lessen en activiteiten zo afstemmen dat we tot een veelzijdig en uitnodigend aanbod komen.

Kamp

Een keer per 2 jaar gaan onze bovenbouw leerlingen op kamp. Natuurlijk omdat het leuk en gezellig is, maar vooral omdat het helpt om onze onderwijsdoelen te bereiken.

Gezonde school

Wij zijn een gezonde school. Door middel van de gym- en zwemlessen stimuleren we bewegen en tijdens de pauzemomenten stimuleren we gezond eten.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, of wilt u informatie, dan kun u gerust contact met ons opnemen. Vul uw gegevens in of bel ons direct op (055) 534 07 41. We staan u graag te woord.